گلدان صراحی مس و خاتم کاری تولید صنایع دستی آقاجانی یکی از زیبانرین و پرفروش ترین صنایع دستی اصفهان است. این گلدان در ابعاد و کیفیت های متفاوتی طراحی و ساخته شده است. گلدان خاتم کاری کد K013 با 16 سانتی متر ارتفاع، مقاوم در برابر ضربه، نور آفتاب و رطوبت هوا و دارای گواهینامه کیفیت جهانی ISO9001:2015 می باشد.
کتاب ارتباط بدون خشونت زبان زندگی نوشته ی مارشال روزنبرگ توسط کامران رحیمیان ترجمه و به کوشش نشر اختران چاپ و منتشر شده است.
ارتباط بدون خشونت در واقع روشی تعاملی است که تبادل اطلاعات و حل صلح آمیز اختلافات را تسهیل می کند. ارتباط بدون خشونت بر ارزش های مشترک انسانی و نیازها تکیه می کند و افراد را به پرهیز از زبانی که سبب مقاومت یا کاهش عزت نفس می شود و استفاده از زبانی که سلامت را افزایش می دهد تشویق می کند. ارتباط بدون خشونت باور دارد که به جای ایجاد ترس، گناه، سرزنش و شرم؛ غنی سازی زندگی رضایت آمیزترین انگیزه برای انجام کارهاست و به عنوان هدف، بر پذیرش مسئولیت فردی و در انتخاب و افزایش کیفیت ارتباط تاکید دارد. این روش حتی وقتی طرف مقابل آن را نمی داند نیز موثر است. با کمک کتاب ارتباط بدون خشونت شما خواهید دانست که: هرکاری که هرکسی انجام می دهد تلاشی است برای تحقق نیازهای متحقق نشده. برای هرکسی تحقق نیازها از طریق همکاری، سالم تر از رقابت است. به صورت طبیعی افراد وقتی که از روی میل در سلامت دیگران سهیم شوند لذت می برند. مهارت های ارتباط بدون خشونت به شما کمک میکند تا: احساس گناه، شرم، ترس و افسردگی را از بین ببرید. خشم و ناامیدی را به ساختن اتحاد و مشارکت تبدیل کنید. راه حل هایی بر اساس امنیت، احترام متقابل و اتفاق آرا خلق کنید. نیازهای اساسی فرد، خانواده، مدرسه، جامعه و اجتماع را به روش های زندگی غنی ساز تحقق بخشید. تکنیک های ارتباطی فعال مارشال روزنبرگ تضادهای بالقوه را به گفت و گوهای صلحآمیز تغییر می دهد. شما تکنیک ساده ای می آموزید که مشاجره را خنثی می کند و ارتباط محبت آمیزی را با خانواده، و سایر آشنایان خلق می کند. من خواندن این کتاب را نه تنها توصیه بلکه تاکید می کنم.
در ادامه با ما با مطالعه ی معرفی کتاب ارتباط بدون خشونت در سایت خرید کتاب با تخفیف بوکالا همراه شوید.
معرفی کتاب ارتباط بدون خشونت
من معتقدم محبت به دیگران و پذیرفتن محبت دیگران جزء سرشت ما است و همواره این دو سؤال ذهن مرا به خود مشغول کرده اند که: چه عواملی ما را از ذات با محبت مان جدا می کند و به سوی رفتارهای خشونت آمیز و جابرانه سوق می دهد؟ و برعکس، چه چیزهایی به برخی از افراد چنان قدرتی می دهد که حتی تحت سخت ترین شرایط باز هم با ذات با محبت شان مرتبط باشند؟
این سؤال ها از وقتی به مدرسه می رفتم در ذهنم شکل گرفتند. حدودا تابستان سال ۱۹۴۳ بود و خانواده ی ما در شهر دیترویت در ایالت میشیگان ساکن شده بود. دو هفته ای از ورودمان به شهر نگذشته بود که در پی حادثه ای در پارک نزدیک محله ی ما جنگ نژادی سیاه و سفید آغاز شد. طی چند روز بیش از چهل نفر کشته شدند. محله ی ما در مرکز این خشونت قرار داشت و ما سه روز در خانه های مان محبوس بودیم.
وقتی این شورش نژادی پایان یافت و مدرسه ها باز شدند، کشف کردم که یک اسم می تواند به اندازه ی رنگ پوست خطر آفرین باشد. وقتی معلم برای حضور و غياب اسم مرا خواند دو تا از همکلاسی هایم با چشم غره ای زیر لب پرسیدند: تو جهودی؟ من هرگز این کلمه را نشنیده بودم و نمی دانستم بعضی ها از آن برای تحقیر یهودیان استفاده می کنند. بعد از مدرسه آن دو منتظر من بودند؛ مرا به زمین انداختند و با مشت و لگد به جانم افتادند.
از همان تابستان ۱۹۴۳ به این دو سؤال فکر می کنم. چه چیزهایی چنان قدرتی به ما می دهد که بتوانیم حتی در بدترین شرایط به ذات با محبت مان متصل بمانیم؟ من به افرادی مثل اتی هیلسم فکر می کنم، کسی که حتی تحت شرایط اردوگاه های کار اجباری آلمان نازی، محبت و همدلی خود را با افسران گشتاپو از دست نداد. او در دفتر یادداشت روزانه اش نوشته است:
من به این سادگی ها نمی ترسم. نه به خاطر آنکه شجاع هستم بلکه به این دلیل که می دانم با انسان طرفم. پس باید با تمام قدرت تلاش کنم تا هر آنچه را که هرکس انجام می دهد، بفهمم. همان طور که امروز صبح رفتار خشن و فریاد افسر جوان گشتاپو مرا خشمگین نکرد. حتی برعکس محبت حقیقی را حس کردم و می خواستم بپرسم:«آیا دوران کودکی تلخی داشته ای؟ آیا همسرت ترکت کرده است؟» بله، او آسیب دیده و طرد شده بود. من می بایست او را دوست داشته باشم تا بتوانم در اولین فرصت درمان او را شروع کنم. زیرا می دانم مردان جوان و درمانده ای چون او به سرعت خصوصیات انسانی خود را از دست می دهند و بسیار خطرناک می شوند.
وقتی عوامل مؤثر بر توانایی با محبت ماندن را مطالعه می کردم به نقش حیاتی زبان و شیوه های به کارگیری كلمات و جملات پی بردم، از همان زمان، شیوه ی جدیدی برای ارتباط گفتاری - شنیداری یافتم که ما را به سمت نثار از صمیم قلب هدایت می کند. یعنی ما را با خودمان و دیگران چنان مرتبط می سازد که راه شکوفایی محبت طبیعی فراهم می شود. من این روش را ارتباط بدون خشونت نامیده ام. به کارگیری اصطلاح بدون خشونت همچنان که گاندی از آن استفاده کرد، به معنی حالت طبیعی محبتی است که پس از محو خشونت از قلب، در ما پدید می آید. خیلی وقت ها ممکن است ما لحن خود را خشن ندانیم، در حالی که اغلب کلمات و جملاتی که به کار می بریم، چه نسبت به خودمان و چه دیگران تلخ و گزنده است. فرایندی را که توضیح دادم برخی ارتباط محبت آمیز نامیده اند. علامت اختصاری ان. وی. سی (ان. وی. سی. یک شیوه ی ارتباطی است که ما را به سمت نثار از صمیم قلب هدایت می کند.) که در این کتاب آمده مخفف ارتباط بدون خشونت و مترادف با ارتباط محبت آمیز است.
مشخصات
- عنوان کتاب
- ارتباط بدون خشونت،زبان زندگی
- نویسنده
- مارشال روزنبرگ
- مترجم
- کامران رحیمیان
- ناشر
- اختران
- تعداد صفحات
- 459
- وزن
- 405 گرم
- زبان کتاب
- فارسی
- سال چاپ
- 1399
- نوبت چاپ
- 14
- قطع
- رقعی
- جلد
- شمیز
- شابک
- 9789647514835
- مشخصات تکمیلی
- (روابط بین اشخاص)
افزودن نظر جدید