گلدان صراحی مس و خاتم کاری تولید صنایع دستی آقاجانی یکی از زیبانرین و پرفروش ترین صنایع دستی اصفهان است. این گلدان در ابعاد و کیفیت های متفاوتی طراحی و ساخته شده است. گلدان خاتم کاری کد K013 با 16 سانتی متر ارتفاع، مقاوم در برابر ضربه، نور آفتاب و رطوبت هوا و دارای گواهینامه کیفیت جهانی ISO9001:2015 می باشد.
کتاب بازی ها اثر اریک برن روانشناس مشهور آمریکایی کانادایی است که توسط اسماعیل فصیح ترجمه و به کوشش نشر ذهن آویز چاپ و منتشر شده است.
کتاب بازی ها به گفته ی اریک برن در واقع ادامه ی کتاب قبلی او با عنوان تحلیل رفتارهای متقابل در روان درمانی است که به مبحث بهبود روابط انسان برپایه ی نظریه ی تحلیل روابط متقابل به زبانی ساده و گویا می پردازد.
در ادامه می توانید قسمتی از کتاب بازی ها نوشته اریک برن را در سایت خرید کتاب با تخفیف بوکالا مطالعه نمایید.
قسمتی از کتاب بازی ها اثر اریک برن
نظریه آمیزش اجتماعی را که به تفصیل در کتاب تحلیل رفتارهای متقابل در روان درمانی آمده است، می توان به صورت زیر خلاصه کرد. دکتر اسپیتز متوجه شد نوزادانی که پس از تولد برای مدتی طولانی از آغوش محروم می گردند، رفته رفته دچار افت روحی غیرقابل جبرانی می شوند و چه بسا سرانجام با ناراحتی های روانی ناشی از آن از پای درآیند. درنتیجه، این نکته بدان معنی است که آنچه اسپیتز محرومیت عاطفی می نامد. ممکن است مهلک باشد، این ملاحظات به ظهور فرضيه گرسنگی محرک در نوزاد انجامید و همچنين دال بر آن بود که مطلوب ترین محرک ها آنهایی هستند که از راه صمیمیت جسمی عمل می کنند. با در نظر گرفتن تجربه های روزمره، پذیرش این نتیجه گیری چندان شاق و گران نیست.
نظیر چنین پدیده ای در بزرگسالانی هم که در معرض محرومیت احساسی واقع می شوند، دیده می شود. به تجربه ثابت شده است که این گونه محرومیت ها ممکن است باعث روان پریشی (پسیکور) موقت شود، یا دست کم شخص را دچار اختلالات روانی سازد. در گذشته دیده شده که در محکومان به حبس های انفرادی طویل المدت، محرومیت های اجتماعی و احساسی اثراتی مشابه گذاشته است، درحقیقت زندان انفرادی از جمله تنبيهاتی است که حتی زندانیانی که در برابر شکنجه سخت و مقاوم بوده اند، از آن وحشت دارند، و این اکنون یکی از روش های معروف برای واداشتن به همکاری سیاسی است. (درمقابل، تشكيلات اجتماعی بهترین اسلحه شناخته شده برای مقاومت در برابر همکاری سیاسی هستند.)
*** خرید کتاب بازی ها اثر اریک برن ***
از لحاظ زیست شناختی، این امکان هست که محرومیت های عاطفی و احساسی موجد و محرک تغييراتی عضوی در بدن شوند. اگر نظام فعال کننده شبکه اعصاب در ساقه مغز به اندازه کافی تحریک نشود، تغييراتی (دست کم غیرمستقیم) در جهت فساد یاخته ای عصبی صورت می گیرد. این امر ممکن است از عوارض ثانوی سوءتغذیه باشد، ولی باید توجه داشت همچنان که در مورد نوزادانی که از بیماری ضعف روزافزون روانی یا دق (ماراسموس) رنج می برند دیده می شود، سوء تغذیه نیز خود احتمالا نتیجه ی بی توجهی و محروميت احساسی است. بنابراین می توان زنجیره ای زیست شناختی فرض نمود که محرومیت های عاطفی و احساسی را، با واسطه بی توجهی، به فساد سلولی و نهایتا مرگ پیوند می دهد. در این رهگذر، برای بقای ساختمان تن انسان گرسنگی محرک و گرسنگی غذا اهمیت حیاتی یکسانی دارند.
درحقیقت گرسنگی محرک نه تنها از لحاظ زیستی، بلکه از لحاظ روانشناختی و اجتماعی نیز از چندین جهت با گرسنگی غذا هم سویی دارد. واژه هایی از قبیل سوء تغذیه: سیری، خوش خوراکی، شکم پرستی، کم غذایی، ریاضت کشی، هنر آشپزی و خوش دستپخت، به آسانی می توانند از رشته تغذیه به رشته احساس منتقل شوند. افراط در غذا موازی است با افراط در محرک، در هر دو مورد در شرایط عادی یعنی در موقعیت هایی که همه چیز به مقدار فراوان موجود و صورت غذای متنوعی در دسترس است. انتخاب ها به شدت تحت تأثیر مزاج و احوال فرد خواهد بود. این امکان هست که این مزاج و احوال بعضا یا اکثرا تثبیت یافته باشد، ولی این امر به مسائل مورد بحث در این جا مربوط نیست. در این مورد توجه روانپزشک اجتماعی به این است که در جریان عادی رشد: از وقتی که نوزاد از مادر جدا می شود چه بر سرش می آید. آنچه را تاکنون در این جا بيان شد می توان در این عبارت مصطلح خلاصه کرد: «اگر نوازش نشوی: مخت می پکد». بنابراین بعد از آنکه دوران صمیمیت دامان مادر به پایان رسید، فرد در بقیه عمر هر روز با این معما مواجه است که دست تقدير چه شاخی سر راهش سبز خواهد کرد. یک شاخ عبارت است از نیروهای اجتماعی و روانشناختی و زیستی که مدام سد ادامه صمیمیت جسمانی به سبک دوران نوزادی می شود، و شاخ دیگر تلاش مداوم اوست برای کسب مجدد آن صمیمیت، در بسیاری از موارد، فرد سازگاری نشان می دهد و یاد می گیرد که با کمترین نوازش، حتی از نوع نمادین آن، خود را راضی کند، تا آن جا که گاهی حتی مشاهده یک سر تکان دادن در تأیید کارهای او و به رسمیت شناختن موجودیتش، برایش کافی است - اگرچه آرزوی اولیه او برای صمیمیت جسمانی به همان میزان باقی می ماند.
*** خرید کتاب بازی ها با تخفیف ***
این جریان سازش را ممکن است با واژه های مختلف نامگذاری نمود. مثلا تصعيد: اما نام این جریان هرچه باشد، نتیجه جز این نیست که گرسنگی محرک ایام نوزادی تا حدی تبدیل به گرسنگی به رسمیت شناخته شدن می گردد. با افزایش یافتن پیچیدگی های این سازش، شخص در تلاش برای به رسمیت شناخته شدن منفردتر می شود و همین نشانه هاست که به آمیزش اجتماعی تنوع می بخشد و سرنوشت فرد را تعیین می کند. یک هنرپیشه سینما ممکن است نیاز داشته باشد در هفته صدها تشويق و نوازش از دوستداران گمنام و غیرقابل شناسایی دریافت کند تا مخش به اصطلاح نپکد، درحالی که سلامت جسمی و روانی یک دانشمند احتمالا تنها مستلزم دستی است که استادی سرشناس سالی یک بار محض تشويق به پشتش بنوازد.
واژه «نوازش» را می توان کلا يک تماس صميمانه جسمانی دانست، اما این در عمل ممکن است شکل های متعددی داشته باشد. بسیاری از مردم نوزاد را لفظا نوازش می کنند دیگران او را در آغوش می گیرند و به نرمی به پشتش می نوازند، در حالی که بعضی ها هم ممکن است به شوخی او را نشگون بگیرند یا تلنگرش بزنند. همه این اعمال در مکالمه هم نظایری دارند، به طوری که از طرز حرف زدن فرد می توان حدس زد چه رفتاری ممکن است با بچه ها داشته باشد، با بسط دادن این معنا، نوازش را می توان اصطلاحا هر نوع حرکتی به حساب آورد که به رسمیت شناختن حضور دیگری را نشان می دهد. بنابراین نوازش را می توان واحد اساسی عمل اجتماعی نامید. تبادل نوازش ها رفتار متقابلی را تشکیل می دهد که واحد آمیزش اجتماعی است.
تا آن جا که به نظریه بازی ها مربوط است، اصلی که در این جا مطرح می شود این است که وجود هر آميزش اجتماعی، هرچه که باشد، بر فقدان آمیزش اجتماعی مزیتی زیستی دارد. این اصل در آزمایش هایی که دکتر اس، لواین روی موش ها انجام داد، نشان داده شده است. نتيجه این آزمایش ها این بود که نه تنها رشد جسمی و فکری و عاطفی، بلکه رشد بیوشیمیایی مغز و حتی مقاومت در مقابل لوسمی نيز به نحو مؤثری تحت تأثیر نوازش قرار دارند. جنبه مهم این آزمایش ها این بود که نشان داد نوازش های ملایم و شوک های الکتریکی دردناک در سلامتی جانور تاثیر مساوی دارند. اعتبار آنچه در فوق گفته شد به ما جرأت می بخشد تا با اعتماد به نفس بیشتری به مبحث بعدی وارد شویم...
مشخصات
- عنوان کتاب
- بازی ها (روانشناسی روابط انسانی)
- نویسنده
- اریک برن
- مترجم
- اسماعيل فصيح
- ناشر
- ذهن آويز
- تعداد صفحات
- 248
- وزن
- 245 گرم
- زبان کتاب
- فارسی
- سال چاپ
- 1398
- نوبت چاپ
- 25
- قطع
- رقعی
- شابک
- 9789647390736
افزودن نظر جدید