گلدان صراحی مس و خاتم کاری تولید صنایع دستی آقاجانی یکی از زیبانرین و پرفروش ترین صنایع دستی اصفهان است. این گلدان در ابعاد و کیفیت های متفاوتی طراحی و ساخته شده است. گلدان خاتم کاری کد K013 با 16 سانتی متر ارتفاع، مقاوم در برابر ضربه، نور آفتاب و رطوبت هوا و دارای گواهینامه کیفیت جهانی ISO9001:2015 می باشد.
کتاب به سوی فانوس دریایی اثر ویرجینیا ولف ناشر- رمان نویس و فمینیست انگلیسی می باشد. وی آثار برجسته ای نظیر خانم دالووی و اتاقی از آن خود را به رشته تحریر در آورده است. این کتاب به همت خجسته کیهان ترجمه و انتشارات نگاه چاپ و نشر آن را برعهده داشته است.
معرفی کتاب به سوی فانوس دریایی
در کتاب به سوی فانوس دریایی علم و منطق که مردان قهرمانان آنند، بر اثر احساسات غريزی زنان و هنر به چالش کشیده می شود و با موسیقی خاطرات، و قطعاتی از اشعار یا بروز ناگهانی احساسات همراه می گردد. ویرجینیا وولف با کاربرد تکنیک جریان سیال ذهن، چشم اندازی صمیمانه به رمان بخشیده و به این وسیله، افکار، احساسات و مشاهدات فوری ناشی از تجربیات انسانی شخصیت ها را بیان می کند، اما مسائلی که مطرح می شوند از تجربه ی فردی فراتر می روند و فلسفه، روانشناسی و جنسیت را نیز دربر می گیرند.
در نیمه ی نخست رمان یک روز عادی تعطیلات تا هنگام خواب شخصیت ها روایت می شود، اما ناگهان با دگرگونی متن روبرو می شویم، به طوری که فاصله ی زمانی ده ساله ای در سیزده صفحه خلاصه می گردد. جنگ جهانی اول، مرگ خانم رمزی و دو فرزندش پس از رسیدن به بزرگسالی، متروک شدن خانه ای که تعطیلات را در آن می گذراندند همگی با اهمیتی مشابه و حالتی گذرا در نثر شاعرانه ی بخش «زمان می گذرد» گنجانده شده است. در بخش سوم بازماندگان بار دیگر گرد هم می آیند و سفر به فانوس دریایی را آغاز می کنند.
اما رمان به سوی فانوس دریایی درباره ی چیست؟ زندگی، مرگ و خانم رمزی مسائل اصلی اند و فانوس دریایی که در دریا منزوی است و به فواصل مرتب پرتو می افکند، تصویر نیرومندی است.
قسمتی از کتاب به سوی فانوس دریایی
هر هشت دختر و پسر خانواده ی رمزی به محض تمام کردن غذا به تیزپایی گوزن از پشت میز ناهارخوری ناپدید شدند و به سوی اتاق خواب هایشان رفتند که در خانه ای که هیچ مکان خصوصی برای بحث درباره ی همه یا هیچ چیز نداشت، و پناهگاهشان بود؛ بحث درباره ی: کراوات تنسلی، تصویب لایحه ی اصلاحات، پرندگان دریایی و پروانه ها؛ یا آدمها، وقتی پرتو خورشید به آن اتاق های زیر شیروانی می تابید، اتاق هایی که با یک تیغه از هم جدا می شدند به طوری که صدای هر قدم که برمیداشتی به وضوح شنیده می شد همچنین صدای هق هق گریه ی دختر سوئیسی برای پدر سرطانی اش که در درهی گریسونز با مرگ دست و پنجه نرم می کرد. راکتها، ليفهای حوله ای، کلاههای حصیری، جوهردانها، قوطی های رنگ، سوسک ها و جمجمه های پرندگان کوچک را روشن می کرد و در عین حال شاخه ی دراز و حاشیه دار گیاهی دریایی که به دیوار سنجاق شده بود بوی نمک دریا را بیرون می کشید، همان بوی حوله هایی که پس از آبتنی آغشته به ماسه بودند.
آقای بنکس که از تراس وارد سالن شده بود گفت:خب، باید منتظر آینده بمانیم تا بدانیم...
اندرو که از کنار ساحل می آمد گفت:هوا آن قدر تاریک شده که چیزی دیده نمی شود.
پرو گفت: معلوم نیست کجا ساحل است کجا دریا.
لیلی گفت: آن چراغ را روشن بگذاریم.
پرو گفت: نه، حالا که همه برگشته اند، بهتر است خاموشش کنیم.
بعد صدا زد: اندرو، چراغ سرسرا را خاموش کن.
مشخصات
- عنوان کتاب
- به سوی فانوس دریایی
- نویسنده
- ویرجینیا وولف
- مترجم
- خجسته کیهان
- ناشر
- نشر نگاه
- تعداد صفحات
- 261
- وزن
- 236 گرم
- زبان کتاب
- فارسی
- سال چاپ
- 1397
- نوبت چاپ
- 5
- قطع
- رقعی
- شابک
- 9789643514648
- مشخصات تکمیلی
- داستانهای انگلیسی،قرن 20م)
افزودن نظر جدید