گلدان صراحی مس و خاتم کاری تولید صنایع دستی آقاجانی یکی از زیبانرین و پرفروش ترین صنایع دستی اصفهان است. این گلدان در ابعاد و کیفیت های متفاوتی طراحی و ساخته شده است. گلدان خاتم کاری کد K013 با 16 سانتی متر ارتفاع، مقاوم در برابر ضربه، نور آفتاب و رطوبت هوا و دارای گواهینامه کیفیت جهانی ISO9001:2015 می باشد.
کتاب ثروتمندترين مرد بابل اثر جورج کلاسون که به همت مهدی مجرد زاده کرمانی ترجمه و توسط انتشارات راه بین»به چاپ رسیده است.
رفاه یک ملت در گروی رفاه مالی هر یک از افراد آن است.
این کتاب درباره ی موفقیت های شخصی هر یک از ماست؛ موفقیت به معنای دستاوردهای حاصل از توانایی ها و تلاش های ماست. آمادگی مناسب، کلید موفقیت ما به شمار می آید، بی شک اعمال ما توسط افکار ما جهت دهی می شوند و همین طور افکار ما جهت خود را از فهم و درک ما می گیرند.
دانش و آگاهی مالی، به عنوان راه علاج درد بی پولی در این کتاب معرفی می شود. در واقع، هدف این کتاب، ارائه ی دانشی است به جهت پول درآوردن، نگهداری پول و بالاخره بیشتر کردن پس انداز شما.
بی شک، بلندپروازی موفقیت مالی با علم به این دانش میسر می گردد.
سفری می کنیم به بابل، سرزمینی که در آن اصول اولیه ی مالی پایه ریزی شده است و هنوز در سراسر دنیا از آن استفاده می شود.
قسمتی از کتاب ثروتمندترین مرد بابل
صفحات تاريخ، شهری زیباتر از بابل را به یاد ندارد. نام این شهر، تصویری از ثروت و عظمت را تجسم می کند. گنجینه های پرشده از طلا و جواهرات گرانبهای آن، حکایتی افسانه ای است. شاید فکر کنید که این شهر ثروتمند در منطقه ای استوایی، پوشیده از جنگل های سرسبز و انبوه و سرشار از منابع غنی معادن و فلزات قرار گرفته بود؛ اما این حقیقت ندارد. این شهر همجوار با رود فرات در درهای خشک و لم یزرع واقع شده بود. نه جنگلی بود و نه معدنی و نه حتی سنگی برای بنای ساختمانی، میزان بارش باران به حدی کم بود که کشت هيچ محصولی میسر نبود.
*** خريد کتاب ثروتمندترین مرد بابل ***
باید گفت که این شهر، نمونه ی بارزی از توانایی بشر برای رسیدن به اهداف بزرگ با استفاده از امکانات موجود در آن می باشد. تمامی منابع این شهر با تلاش انسان مهیا شده بود. در حقیقت، پایه و اساس ثروت شهر بابل، بشر پیشرفته و مترقی بود.
بابل فقط دارای دو منبع بود - یک، زمین حاصلخيز و دیگری رودخانه ی پر آب فرات. مهندسان بابل، مسیر آب رودخانه را با سد و کانال های آبی تغییر جهت می دادند و با گذر از درهی خشک و لم یزرع، حیات را به زمین می بخشیدند. این روش، اولین شاهکار مهندسی در تاریخ بشر متمدن به حساب می آید. فراوانی محصول، پاداش چنین سیستم آبیاری است که پیش از آن، تاریخ به خود ندیده بود.
خوشبختانه بابل طی حیات طولانی خود، تحت فرمانروایی پادشاهانی از سلسله های متوالی قرار داشت که کمتر به فکر تصرف و غارت بودند؛ البته این شهر درگیر جنگهای بسیاری شد و از پورش فاتحان جاه طلبی که قصد تصاحب گنجینه های افسانه ای آن را داشتند، در امان نمائند. فرمانروایان مقتدر و شایسته ی بابل به سبب توجه به دانش، داد و ستد و عدالت در تاریخ باقی مانده اند. پادشاهان بابل هرگز در پی فتح و کشورگشایی نبودند تا با آن مورد تکریم و احترام دیگر ملتها قرار گیرند.
اما امروز دیگر شهری به نام بابل بر نقشه ی جهان وجود ندارد. با عقب نشاندن نیروهایی که هزاران سال شهر را ساختند و در حفظ آن کوشش کردند، بابل جای خود را خیلی زود به خرابهای متروکه داد. این شهر در نهصد کیلومتری شرق کانال سوئز واقع در آسیا، درست در شمال خلیج فارس با موقعیت سی درجه ی عرض جغرافیایی بالاتر از اکواتور برابر با يوما در آریزونا قرار داشت و دارای آب و هوایی مشابه این شهر آمریکایی، یعنی گرم و خشک بود.
دره ی فرات که روزی پوشیده از مزارع متراکم و پر محصول بود، بار دیگر به زمینی بی حاصل با بادهای خشک و سوزان تبدیل شده است. بوته ها و درختچه های بیابانی تنها پوشش گیاهی است که در برابر این بادها دوام می آورند. چادرنشینان عرب با گله های کوچک گوسفند تنها ساکنان این دره اند. این وضعیت از آغاز دورهی مسیحیت تا به امروز ادامه داشته است.
جای جای این دره را تپه های سفالین فراگرفته است. قرنها گذشت اما این تپه های سفالین به هیچ وجه مورد توجه جهانگردان قرار نگرفت. عاقبت، خورده تکه های کوزه ها و آجرهای سفالی که باران های فصلی آنها را شسته بود، مورد توجه باستان شناسان قرار گرفت. گروه تحقیقاتی به هزینه ی موزه های آمریکا و اروپا به این منطقه برای جست وجو و حفاری اعزام گردید و خیلی زود ثابت شد که این تپه ها بقایای شهرهای قدیمی اند. شاید «قبرستان شهرها» عبارت بهتری برای این تپه ها باشد.
بابل یکی از این شهرهاست. این شهر که زمانی جایگاه ثروتمندان بود، مدت های طولانی به زیر تلی از خاک، بی آنکه کسی از نام آن با خبر باشد، فرو رفته بود، تا اینکه پس از بیست قرن، طی کاوش های باستان شناسان ویرانه های کاخ ها، معابد بزرگ و خیابان های شهر از زیر خروارها خاک بیرون کشیده شدند.
تمدن بابل، قدیمی ترین مرکز تمدنی است که اسناد مکتوب از آن به دست آمده است. تاریخ دقیقی که به هشت هزار سال پیش از این مربوط می شود. وسایل به کار برده شده برای تعیین این تاریخ ها بسیار جالب توجه است. توضیحاتی در مورد یک کسوف از زیر ویرانه های شهر بابل به دست آمده است. منجمان با دانش و تجهیزات نوین به راحتی زمان وقوع این کسوف را محاسبه کردند و به این ترتیب، رابطهای آشکار بین تقویم رایج امروز و تقویم بابلی ها به اثبات رسید.
در این تحقیقات ثابت شد که سومری ها هشت هزار سال پیش در بابيلا و در شهرهایی که دورتادور آنها را دیوار فراگرفته بود، زندگی می کردند. تنها می توان حدس زد که چنین شهرهایی در چند قرن پیش از این وجود داشته اند. در میان ساکنان این شهر، علاوه بر بربرها، افرادی از طبقه ی تحصیل کرده و روشنفکر نیز وجود داشت. آنها نخستین متخصصان در حوزهی علوم مهندسی، نجوم، ریاضیات و امور مالی به حساب می آیند.
کیفیت این سیستم آبیاری که چنین درهی خشک و لم يزرعی را به بهشتی از کشت و زرع تبدیل نمود، همیشه مورد توجه بوده است. هنوز می توان بقایای این کانال ها را پیدا کرد؛ اگرچه راه اکثر آنها با شن بسته شده است. اندازه ی برخی از این کانال ها به حدی بزرگ بود که دوازده اسب در کنار هم به راحتی قادر به عبور از آن بودند. از لحاظ اندازه می توان با بزرگترین کانال های شهرهای کلورادو و یوتا در آمریکا مقایسه نمود.
علاوه بر آبیاری زمین های دره، پروژه ای را با همین وسعت مهندسان بابل تکمیل کردند. آنان با یک سیستم فاضلابی پیچیده، بخش وسیعی از زمین های واقع در دهانه ی رودخانه های دجله و فرات را به زیر کشت بردند.
هرودوت، مورخ یونانی، در دوران شکوفایی بابل، با سفری به این شهر علاوه بر توصیف دقیق آن به برخی از آداب و رسوم مردم این سرزمین و به حاصلخیزی خاک و فراوانی جو و گندم اشاره کرده است.
شکوه و عظمت بابل از صفحهی روزگار محو شد اما علم و دانش آنها برای ما حفظ شده است. در این مورد، ما مدیون شیوه ی ثبت و ضبط استاد توسط بابلی ها هستیم. در آن روزها کاغذ اختراع نشده بود؛ در عوض، به سختی بر لوح های گلی مرطوب نوشته های خود را حکاکی می کردند. بعد از تکمیل نوشته های مرحله ی پخت لوح های گلی بود. با پخت لوح ها آنها به سفالهای سخت تبدیل می شدند. این لوح ها در ابعاد ۲۴/ ۱۵ در ۵/ ۲۰ و به ضخامت ۲/۵ سانتیمتر تهیه می شدند.
این لوح های گلی، به طور کلی حکم نوشت افزار را داشتند. مطالبی از افسانه، شعر، تاریخ، فرمان پادشاهان، قوانین زمین، حق مالکیت زمین، سفته و حتی نامه هایی را که پیکها به شهرهای دور و نزدیک می فرستادند، بر روی این لوحها حک می شد. به کمک این لوح ها می توان به امور شخصی و فردی مردم پی برد؛ برای مثال، روی یک لوح که رسیدی از یک فروشنده بود، نوشته شده: مشتری، گاو خود را با هفت عدد کیسه ی گندم معاوضه کرد، سه عدد کیسه ی گندم را با خود برد و الباقی قرار شد هرگاه مشتری خواست فرستاده شود.
باستان شناسان با کشف محل نگهداری این لوح ها، صدها هزار لوح سالم از زیر آوار بیرون آوردند.
یکی از عجایب بابل، عظمت دیوارهایی است که دورتادور شهر را فرا گرفته بود. در دنیای قدیم دیوارهای بابل همچون اهرام سه گانه ی مصر از عجایب هفتگانهی دنیا به شمار می رفت. ساخت دیوار بیرونی به فرمان ملکه سمیرامیس آغاز گردید.
متأسفانه طی حفاری ها هیچ اثر و نشانی از دیوار اصلی شهر به دست نیامد؛ از این رو، ارتفاع دقیق آن برای ما مشخص نیست و به طور تقریبی، ارتفاعی بین پانزده تا هجده متر تخمین زده می شود. سطح خارجی آن از خشت پخته پوشیده شده بود و با خندق های عمیق پر از آب حفاظت بیشتری برای شهر تأمین می شد.
دیوار درونی، حدود ششصد سال پیش از میلاد مسیح به فرمان نبوپولاسار، پادشاه بابل، ساخته شد. ارتفاع و ضخامت دیوار درونی خیره کننده است. بنا بر اطلاعات مؤتق، ارتفاع آن برابر ۴۹ متر معادل ارتفاع یک ساختمان اداری پانزده طبقه ای است. طول آن بین ۱۴.۵ تا ۱۷.۵ کیلومتر تخمین زده شده است. پهنای آن به حدی است که یک ارابه با شش اسب قادر است دور تا دور آن حرکت کند. از این ساختار فوق العاده، تنها بخش هایی از پی و خندق آن باقی مانده است. علاوه بر فرسایش اجزای آن، اعراب نیز تخریب آن را با برداشتن آجرهای خشتی برای ساخت و ساز در جاهای دیگر تسریع کرده اند.
*** خريد کتاب ثروتمندترین مرد بابل ***
مشخصات
- عنوان کتاب
- ثروتمندترین مرد بابل
- نویسنده
- جورج كلاسون
- مترجم
- مهدی مجردزاده کرمانی
- ناشر
- راه بين
- تعداد صفحات
- 167
- وزن
- 195 گرم
- زبان کتاب
- فارسی
- سال چاپ
- 1397
- نوبت چاپ
- 25
- قطع
- وزیری
- شابک
- 9789646276178
افزودن نظر جدید