گلدان صراحی مس و خاتم کاری تولید صنایع دستی آقاجانی یکی از زیبانرین و پرفروش ترین صنایع دستی اصفهان است. این گلدان در ابعاد و کیفیت های متفاوتی طراحی و ساخته شده است. گلدان خاتم کاری کد K013 با 16 سانتی متر ارتفاع، مقاوم در برابر ضربه، نور آفتاب و رطوبت هوا و دارای گواهینامه کیفیت جهانی ISO9001:2015 می باشد.
کتاب قدرت فکر اثر دکتر ژوزف مورفی با عنوان فرعی پژوهشی در زمینه بازسازی نیروی اندیشه، اراده و تلقین به کوشش هوشیار رزم آزما ترجمه و توسط نشر سپنج چاپ و ترجمه شده است.
در کتاب قدرت فکر ژوزف مورفی می خوانید:
گنجینه ضمیر - چگونگی فعالیت نفسانیات - نیروی شگرف تلقین - خود تلقینی چیست؟ جنبه های مثبت و منفی تلقین - قدرت لايزال شعور باطن - روان درمانی در گذشته و حال - مفهوم ایمان ذهنی - تکنیک های عملی روان درمانی - دستیابی به امیدها و آرزوها - تفاوت بین اراده و تخیل - آیا پولدار شدن هدف زندگی است به جایگاه انسان در زندگی - چه کنیم تا دچار فقر معنوی و مادی نشویم - شگرد مردان موفق بهره گیری دانشمندان از ضمیر باطن - حل مشکلات خانوادگی و یافتن همسر دلخواه - طلوع عقل و فرزانگی در پیری - پیری واقعیتی غم انگیز نیست - زندگی پس از مرگ - روح هرگز پیر نمی شود - محاسن موی سفید و گنجینه تجارب - نابود کردن موانع روانی - غلبه بر ترس های بی دلیل و راز جوان و شاداب ماندن.
در ادامه با ما در سایت خرید کتاب با تخفیف بوکالا با مطالعه ی معرفی کتاب قدرت فکر ژوزف مورفی همراه شوید.
معرفی کتاب قدرت فکر ژوزف مورفی
آدمی از دیرباز در پی شناخت ذات خویش بوده است. معرفت نفس پدیده ای تازه و نوظهور نیست و قدمتی به تاریخ بشریت و فرهنگ و تمدن دارد تا آنجا که پیمودن راه کمال ودست یازیدن به خوشبختی را هم طراز و معادل کشف قلمرو باطن به شمار آورده اند. هرچند که معیارهای فردی و اجتماعی تفاوت های بارزی دارد ولی با نگرشی ژرف در اعماق وجود به این نکته پی خواهیم برد که حکمران بلامنازع قلمرو بیکران ضمیر باطن نیروی اندیشه و تعقل است که هم جهان عینی و حیات بیرونی ما را تشکیل می دهد و هم به صورت قدرتی قاهر بر ما فرمان می راند و سرنوشت و تقدیرمان را رقم می زند و شگفتی ها می آفریند. گاه در اندرون وجود سر به طغیان برمی دارد و جوش و خروش آغاز می کند و گاه بسان طفلی آرام و سر به زیر از تب و تاب و غليان باز می ماند و در کنج عزلت و انزوا به خموشی می گراید. چه بسا که از خود می پرسیم چرا دنیای عینی ما بازتاب افکار و پندارهای ماست و اصولا دنیای ذهنی ما چیست و کاربرد اراده مان تا به کجاست؟ خوشبختی و بدبختی و غم و شادی کدام است؟ آیا اینها همه مفاهیم و معیارهای ساخته و پرورده بشر و قراردادهای خاص اجتماعی نیست؟ آیابه راستی می توان احساسات تند و سرکش جوانی را لگام زد و افكارغم آلود و محنت زای دوران پیری را از سر بیرون ساخت؟ با بیماری ها چگونه می شود مبارزه کرد و با شکست ها و ناملایمات چطور می توان دست و پنجه نرم کرد و از عرصه این پیکار پیروز و سرافراز بیرون آمد؟ سوال ها در این زمینه و به خصوص در فراگرد نیروی باطن و کارایی تفکر و تعقل فراوان است و حد و مرزی نمی توان برای آنها قائل شد. دانشمندان و متفکران در طی قرون و اعصار کوشیده اند تا پاسخی بر این مسائل و معماها بیابند و هریک به قدر وسع همت خود در این راه تلاش ها کرده و حاصل کارخود را به صورت کتابها و رسالات ارزنده به جهان علم و خردعرضه داشته اند. لیکن در این میان دکتر «ژوزف مورفی» روان شناسی است که علم وعمل را یک جا گرد آورده و نتیجه پژوهش ها و تجربیات خود را در «کتاب قدرت فکر» به رشته تحریر درآورده است. او در کتاب قدرت فکر از پدیده ای شگرف به نام ضمیر و شعور و نیروی هوش و خرد انسان گفت و گو می کند و کارایی اندیشه و عقل را در مصاف با مشکلات زندگی مورد بحث قرار می دهد و از اقیانوس بیکرانی که در اعماق باطن هر موجود بشری قرار دارد سخن می راند و از نیروی فرزانگی و اراده آدمی روایاتی شگفت انگیز نقل می کند.
ضمیر باطن در قلمرو نفسانیات از گستردگی و توان فراوانی برخوردار است و از آن رو که در کتاب قدرت فکر قدرت اعجاب آور این پدیده بارها مورد اشاره و تفسیر قرار می گیرد. برای آشنایی بیشتر خوانندگان گرامی با این نیروی شگرف ذهنی به فرهنگ لغات و واژه های روان شناسی لاروس رجوع می کنیم تا از مفهوم دقیق واژه شعور Conscience شناخت بیشتری بدست آوریم.
کلمه وجدان، شعوريا ضمیز دارای مفهومی چندگانه است. شعور برخود شناختی است که هر کس از زندگی و اعمال و رفتار خویش و همچنین از دنیای خارج پیدا می کند. وجدان و ضمیری که حواس و حافظه ما در حيطه نظارت خود قرار می دهد و ما را در زمان و مکان معینی مستقر می سازد اصولا به صورت فونکسیون و تابع بخصوصی که مقر و پایگاهی در مغز داشته باشد وجود ندارد و از آن گذشته فاقد هرگونه جلوه ظاهری و باطنی است و فقط به دنیای ادراکات ما مربوط می شود و به عبارت بهتر شناخت نفس داشتن معرفتی نسبی نسبت به قضایای جدا از هم می باشد که روی هم رفته می توان آن را نه دنیایی درونی و باطنی بلکه محیطی بیرونی به شمار آورد. شعور شناخت به مراحل مختلفی تقسیم می شود مثل روش مشاهده درونی یا ذهنی، مشاهده بیرونی یا عینی رفتار و الکتروآنسفالوگرافی که ضبط و آنالیز امواج مغزی را شامل می گردد. به گفته ای دیگر ضمیر مترادف با هوشیاری و عقل و خرد است و بین ضمیر خودآگاه و ضمیر ناخودآگاه هفت مرحله فاصله وجود دارد. والاترین مرحله مختص هیجانات و عواطف شدید است که درجه هوشیاری در آن به حد اعلامی رسد حال آن که در مرحله زیرین حالت اغما قرار دارد که در آن تحریکات حسی به جز عکس العمل های محرکه جزئی ایجاد نخواهد شد. در بین این دو به مرحله هوشیاری دقیق، هوشیاری ارادی، رویا و یا مرحله خواب رفتن و خواب سبک و رویاها و بالاخره خواب عمیق می رسیم. آن چه را که اصطلاحا شعور و ضمیر می نامیم سطوح قبل از مرحله خوابیدن است که گستره آن تا حدودی مرحله خواب را نیز در برمی گیرد و به همین علت است که رویاهایمان را به یاد می آوریم و مادری غوطه ور در خواب همچنان گوش به زنگ و در حالت خواب و بیدار هشیار باقی می ماند.
زیگموند فروید در این باره چنین اظهار داشته است: ضمیر ناخودآگاه قسمتی از ضمیر مکتوم و باطنی ماست که سرشار از تمایلات و خواستهای روانی و عمیقا دینامیک ما می باشد و با اینکه به صورت ظاهر مشهود نیست ولی آن را نباید دست کم گرفت. سانسور اخلاقی و باطنی دسته ای از گرایش ها و تمایلات ما را به اعماق ضمیر خودآگاه وا پس می زند لیکن قوای ناخودآگاه باطن هرگز در منطقه ای که واپس زده شده اند، قرار و آرام نمی گیرند و به اشکال مختلف در زندگی روزمره خود را نشان می دهند و یا از رویاها و اختلالات عصبی سربرمی آورند و یا به صور گونه گون ابراز وجود می کنند و بی آنکه خود شخص تمایلی داشته باشد بر رفتار و اعمال او اثر می گذارند.
دکتر ژوزف مورفی عقیده دارد اگر بتوان با تمرین های القائی و تلقینات مکرر گفته هایی را به ضمیر باطن روانه کرد که حاوی پیام های خیر و شادی و خوش بینی و امید باشد و از افکارتيره و مأیوس کننده و منفی در آن اثری نباشد می توان به دروازه های سعادت و خوش بختی راه یافت و زندگی را با رنگی روشن و شادگونه دید و ابرهای اندوه و ملال را برای همیشه از افق دل پراکنده کرد. تردیدی نیست ناملایمات و دشواری های زندگی گاه چنان لاینحل و دشوار جلوه می کنند که انسان خود را در ورطه ای هولناک می یابد که راه به جایی ندارد و کوه یاس چنان او را در زیر بارگران خود خم می کند که یارای سربلند کردن و چاره اندیشی و تدبیر برایش باقی نمی ماند. در کتاب قدرت فکر با استناد به شواهد و مثال های فراوان در خواهیم یافت که زندگی هرکس مولود و مصنوع افکار خود اوست و اگر انسان از قدرت لايزال هوش و شعور باطن خود بهره نجوید لاجرم عمری را در حقارت و خفت و خواری و ناتوانی و مسکنت سپری خواهد کرد و از شیرینی زندگی بهره ای نخواهد برد.
مشخصات
- عنوان کتاب
- قدرت فکر 1 (پژوهشی در زمینه بازسازی نیروی اندیشه،اراده و تلقین)
- نویسنده
- ژوزف مورفی
- مترجم
- هوشیار رزم آرا
- ناشر
- سپنج
- تعداد صفحات
- 384
- وزن
- 441 گرم
- زبان کتاب
- فارسی
- سال چاپ
- 1398
- نوبت چاپ
- 44
- قطع
- رقعی
- شابک
- 9789646749306
افزودن نظر جدید