توضیحات
قسمتی از کتاب زنان زیرک
از پادری تا دختر رویاها
طوری رفتار کنید که انگار وجودتان غنیمت است و او باور خواهد کرد.جذابیت ظاهری تنها ۵۰ درصد چیزی است که شما دارید، ۵۰درصد بقیه چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید.
سوفیا لورن
*** خريد کتاب زنان زیرک شری آرگو ***
با دختر ساده دل آشنا شوید
همه آدم ها یک دختر ساده دل را در اطرافشان می شناسند. او همان زنی است که خوبی ها را چند برابر تلافی می کند، به مردی که تازه با او آشنا شده همه چیز می بخشد بی آنکه مرد تلاشی برای رابطه شان کرده باشد. او کورکورانه می بخشد زیرا می خواهد تمام این توجهات را دقیقا به همین اندازه از طرف مقابل بگیرد. او با هر آن چیزی که گمان کند مرد آن را می خواهد یا از آن خوشش می آید کنار می آید زیرا بنا دارد این رابطه را به هر قیمتی حفظ کند. هر زنی دست کم یک بار در جایی از زندگی اش، در چنین موقعیتی قرار داشته است.
مطمئنا خواندن پیشنهادهای احمقانه مجلات پیش پا افتاده ی مد، فهم این موضوع را برایمان آسان تر می کند که چرا زن ها برای این لطف بیش از حد. چنین مشتاقند:
برای جلب توجه اش باید خیلی تلاش کنید. برایش یک شام مفصل بپزید. بیسکویت های مخصوص ولنتاین درست کنید و رویش از آن پودرهای عجیب و غریب رنگی که تازه از مالزی رسیده اند بپاشید (دقیقا مثل مارت استوارت آشپز معروف تلویزیون). تزیینات اطرافش و آن توت فرنگی های تازه و ارگانیکی که برای خریدشان باید دو ساعت رانندگی می کردید را هم فراموش نکنید. همین طور دستمال سفره های ابریشمی لوکس را، و سپس در حالی که یک لباس شب مشکی توری پوشیده اید، از او پذیرایی کنید.
و این دستور العمل به کجا ختم می شود؟ فاجعه.
قانون جاذبه شماره ۱
هر چیزی که آدم در زندگی به دنبالش بدود، از او فرار می کند.
به ویژه هنگامی که پای یک مرد در میان است. با یک اخطار: اگر با آن لباس شب مشکی به دنبالش بدوید، اول از شما سوء استفاده می کند… و سپس فرار خواهد کرد.
چرا یک مرد از چنین موقعیتی فرار می کند؟ او فرار می کند زیرا رفتار زن نشان می دهد که ارزش زیادی برای خودش قائل نیست. رابطه تازه به وجود آمده و ارتباط میان آن دو نیز نسبتا سطحی است، با این حال، زن، بازی را با بهترین کارت خود آغاز کرده است.
این حقیقت که زن مشتاق لطف بی اندازه به کسی است که در واقع غریبه ای بیش نیست، به سرعت دو فرضیه را پیش پای مرد می گذارد. او یا فرض می کند که زن بسیار ناامید و محتاج توجه است و یا اینکه او با هر مردی که از گرد راه می رسد رابطه برقرار می کند. یا هر دو.
آنچه وجود ندارد تحسین زن برای این تلاش مضاعف است.
هنگامی که یک مرد احترام خود را به زنی که دانسته ارزش خود را کم می کند از دست می دهد، علاقه به نزدیک شدن به او را نیز از دست می دهد. خواه او زن جذابی باشد و خواه نباشد. از طرف دیگر، یک دختر رویایی برای تحت تأثیر قرار دادن هیچکس خودکشی نمی کند. به همین خاطر هیچ کدام از آنهایی که مردها عاشق شان می شوند، برای مردی که تازه شناخته اند یک غذای شاهانه درست نمی کند، اما غذای آماده نیز نمی گیرد. او با یک غذای ساده شروع می کند (مثلا ذرت بو داده)، و بدون آن دستمال سفره های ابریشمی برای ذرت بو داده یک ظرف پلاستیکی هم کفایت می کند. او فقط از مهمانش می پرسد که ظرف پلاستیکی را می خواهد یا ترجیح می دهد از توی جعبه بخورد. شش ماه بعد همین زن برای او یک غذای گرم می پزد و برایش در بشقاب می کشد. مرد با خودش چه می گوید؟ “من چقدر خاصم مرد!؟”
اهمیتی هم ندارد که این غذا پاستا یا راگویی باشد که شما آن را آماده از دکه اغذیه فروشی کنار خیابان خریده و بعد خودتان رویش گوشت قلقلی اضافه کرده باشید. او می گوید :” این بهترین پاستایی است که در تمام زندگی ام خورده ام !”
حالا او حس می کند یک پادشاه است . تنها تفاوت این است که او برای به دست آوردن این احترام تلاش کرده و زمان گذاشته است. او همه چیز را همان اول به دست نیاورده پس بیشتر قدرش را می داند.
«کتاب زنان زیرک نوشته ی شری آرگو»
قانون جاذبه شماره ۲
زنانی که مردها را وادار می کنند تا به خاطر آنها از سختیها و موانع گذر کنند ، همیشه هم موجوداتی استثنایی نیستند، بلکه معمولا از آن دسته زنهایی هستند که توجه بیش از اندازه نشان نمی دهند.
موضوع این نیست که چطور نقش بازی کنید یا کسی را بازیچه قرار دهید. بلکه باید روشن کنید که آیا شما واقعا شخصیتی وابسته و نیازمند به دیگران هستید یا این توانایی را دارید که به او نشان دهید برایش شریکی برابرید. موضوع این است که آیا شما توانایی اداره خود را دارید یا خیر؟
اگر از همان روز اول به او نشان دهید که آمادگی کوتاه آمدن در برابر وی را دارید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ او گمان خواهد کرد که شما محتاج به داشتن این رابطه هستید و دلش می خواهد ببیند تا کجا کوتاه می آیید. این طبیعت انسان است. او فورا شروع به سنجش اوضاع می کند. هر چقدر بیشتر نرمش به خرج دهید، او انتظار نرمش بیشتری دارد. او بی درنگ – شما را مانند یک باتری دوراسل خواهد دید: تا کجا می تواند ادامه دهد؟ چقدر بیشتر می توانم فشار بیاورم؟
دخترهای ساده دل نیازمند فهمیدن چیزی هستند که زنان زیرک آن را به خوبی درک کرده اند. بیش از حد لطف کردن، یا اشتیاق زیاد برای جلب رضایت مردها، احترام مرد نسبت به زن را کاهش می دهد، جذابیت شما را از بین می برد و باعث می شود که نقطه پایانی بر این رابطه گذاشته شود. بیشتر مردها زنی را که برای جلب رضایت شان بیش از حد تلاش می کند به عنوان یک چالش فکری نمی بینند و ذهن خود را درگیر او نمی کنند. زن های باهوش مرتکب این اشتباه می شوند که فرض کنند. حالا که مدرک تحصیلی بالایی دارند و از پس بحث های سیاسی بر می آیند، پس مردان عادی را نیز به خوبی می شناسند و درک می کنند، از این رو در طول شام خوردن سعی می کنند ذهن مرد را با حرف هایشان تحریک کنند. غافل از اینکه یک چالش فکری، هیچ ربطی به نوع گفت و گو ندارد. بله قبول است. اگر زن آن قدر خنگ است که فکر می کند آلن گرین (گزارشگر ورزشی رک گو و شوخ تلویزیون) و آلن گرینسپان (مشاور اقتصادی اخم آلود دولت) هر دو یک نفر هستند آن وقت دیگر قضیه جدی است و مرکز ما به کمک نیاز داریم.
یک چالش فکری معمولا در این مورد است که شما تا چه اندازه توقع احترام دیدن دارید؟ همچنین، به نوع رابطه تان با او مرتبط است. اینکه او بداند شما از بدون او بودن نمی هراسید.
دخترهای ساده دل معمولا این اشتباه را مرتکب می شوند که خود را همیشه در دسترس قرار دهند. با این استدلال که “من نمی خواهم نقش بازی کنم”. پس به مرد اجازه می دهد تا ببیند که او ترس از دست دادنش را دارد، مرد کم کم به این نتیجه می رسد که زن را به تمامی در اختیار دارد و این معمولا همان نقطه ایست که زن ها در آن لب به شکایت باز می کنند: ” او به اندازه کافی برایم وقت نمی گذارد. او به اندازه گذشته احساساتی نیست .”
زنان زیرک حواسشان را در مورد در دسترس بودن جمع می کنند. او گاهی اوقات در دسترس است و گاهی اوقات نه. اما آنقدر مهربان و مودب هست که اگر مرد واقعا دلش می خواهد او را ببيند موقعیت مرد را درک کند و گهگاه خود را با شرایط او هماهنگ کند.
ترجمه؟ معنی این رفتار این است که او ۱۰۰٪ در اختیار مرد نیست.
قانون جاذبه شماره ۳
در ابتدای آشنایی یک زن ، تا جایی برای مرد به عنوان یک درگیری ذهنی باقی می ماند که مرد بداند او را ۱۰۰٪ در اختیار ندارد.
اینکه زمان با هم بودنتان را چگونه می گذرانید خیلی چیزها را به شما نشان می دهد:
دختر ساده دل بعد از یک هفته آشنایی با مرد، با حوصله ای سر رفته روی صندلی می نشیند، در حالی که مرد به کارهای مورد علاقه اش می پردازد. از تلویزیون مسابقه تماشا می کند، یا قلاب ماهی گیری اش را تمیز می کند، گیتارش را می نوازد یاسرش به ماشین اش گرم است. دختر ساده دل جیک اش هم در نمی آید. در عوض مؤدبانه با انگشتانش بازی می کند و سعی می کند خود را خوشحال نشان بدهد، فقط به خاطر اینکه بتواند در کنار مرد بماند…
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.