فلسفه ترس

کتاب «فلسفه ترس» نوشته ی «لارس اسوندسن» کتابی است که شما را با ترس و زوایای محتلف آن آشنا می کند. در کتاب فلسفه ترس نویسنده می کوشد پرده از این راز بردارد که ترس چه جور احساسی است. چه نقشی در فرهنگ امروزین ما دارد، و از همه مهم تر چه استفاده های سیاسی از آن می شود.

کتاب فلسفه ترس با ترجمه «خشایار دیهیمی» و توسط انتشارات «گُمان» به چاپ رسیده است.

با ما در بوکالا با معرفی کتاب فلسفه ترس اثر لارس اندرسون همراه باشید.

ادامه مطلبShow less
موجود شد خبرم کن!
مرجع:
38572
نام برند:
صنایع دستی آقاجانی

گلاب پاش فیروزه کوبی آقاجانی ساخته شده از بهترین فیروزه نیشابور و مس تولید صنایع دستی آقاجانی است. این گلاب پاش فیروزه کوب دارای استاندارد ملی ایران و گارانتی 10 ساله ی تولید کننده است. ارتفاع این محصول 53 سانتی متر است. لازم به ذکر است از آنجا که تمامی مراحل تولید گلاب پاش فیروزه کوبی آقاجانی با دست انجام می شود احتمال چند سانتی متر تفاوت در تمامی محصولات وجود دارد.

صنایع دستی آقاجانی

آجیل خوری مس و خاتم کاری کد K064 با ارتفاع 16 سانتی متری یکی از محصولات تولید صنایع دستی آقاجانی است که در ساخت و تولید آن از بهترین مواد اولیه استفاده شده است. این آجیل خوری مس و خاتم دارای استاندارد ملی ایران و گواهینامه کیفیت جهانی ISO9001:2015 می باشد. خاتم کاری یکی از زیباترین و مشهورترین صنایع دستی اصفهان است.

صنایع دستی آقاجانی

گلدان مسی فیروزه کوب تولید صنایع دستی آقاجانی از بهترین فیروزه نیشابور و مس توسط هنرمندان اصفهانی ساخته شده است. این «گلدان فیروزه کوبی» دارای گواهینامه جهانی iso9001:2015 و استاندارد ملی ایران است و همچنین دارای کارت ضمانت 10 ساله صنایع دستی آقاجانی است.

توضیحات

معرفی کتاب فلسفه ترس

کتاب فلسفه ترس نتیجه عصبانیت هرچه بیشتر من از سلطه ای است که ترس بر زیست جهان ما پیدا کرده است. کتابهایی که بر اثر عصبانیت نوشته می شوند معمولا جدلی و مایه جروبحث هستند، و کتاب فلسفه ترس هم از این قاعده مستثنا نیست. این کتاب حمله ای است به این گرایش که عملا همه پدیده ها را باید از منظر ترس مورد توجه قرار داد. یک خصیصه تناقض آمیز فرهنگ ترس این است که ترس درست زمانی سر بر می آورد که، با احتساب همه جوانب، زندگی ما نسبت به هر دوره تاریخی دیگری امن تر است. یکی از مهم ترین استدلالهای من علیه فرهنگ ترس این است که این فرهنگ آزادی ما را کمتر و کمتر می کند.

*** خريد کتاب فلسفه ترس ***

شاید نوشتن کتابی درباره زندگی ما در فرهنگ ترس پس از نوشتن کتابی درباره زندگی ما در فرهنگ ملال به نظر اندکی غریب بیاید. این تشخیص که فرهنگ جاری ما هم فرهنگ ترس است هم فرهنگ ملال، شاید به ظاهر متناقض به نظر آید. اگر کسی دستخوش ترس باشد، دیگر نمی تواند ملول باشد. اما زندگی همه ی ما هر دو عنصر ترس و ملال را در خود دارد. فیلیپ لارکین ظاهرا در شعر«داکری و پسرش» (۱۹۶۳) می خواهد بگوید که این دو احساس، کلا، زندگی انسان را شکل می دهند: «زندگی اولش ملال است، بعدش ترس.»

هر جامعه ای - و شاید جامعه پست مدرن بیش از همه دربردارنده جنبشها و پدیده های بسیاری است که کاملا متضاد هستند. اما دو پدیده ترس و ملال با اینکه مخالف هم هستند اما همدیگر را در نهان تشدید و تقویت می کنند. ترس صرفا چیزی نیست که ما برخلاف خواستمان در معرضش قرار می گیریم؛ ترس علاوه بر این غالبأ چیزی است که ما داوطلبانه خودمان را در معرضش قرار می دهیم تا بلکه به کمک آن بتوانیم از زندگی روزمره ملال آور مبتذل فراتر برویم. من در کتاب فلسفه ترس می کوشم پرده از این راز بردارم که ترس چه جور احساسی است. چه نقشی در فرهنگ امروزین ما دارد، و از همه مهم تر چه استفاده های سیاسی از آن می شود.

کتاب هفت فصل دارد. در فصل اول شرح و گزارش مختصری از «فرهنگ ترس» به دست می دهم، یعنی اینکه چگونه ترس از نظر فرهنگی بدل به عینکی ذره بینی شده است که ما جهان را از پشت می نگریم. در فصل دوم می کوشم توصیفی به دست دهم از اینکه ترس چه جور پدیده ای است و شماری از رویکردها و نگرش های آن را باز می نمایانم، رویکردها و نگرش هایی که از نوروبیولوژی تا پدیدارشناسی را در بر می گیرد. در فصل سوم به بررسی نقش ترس در «جامعهی خطرخیز» می پردازم و نشان می دهم تلاش ما برای به حداقل رساندن خطر حاوی چه جنبه های غیرعقلانی زیادی است. در فصل چهارم سروکارمان با این واقعیت است که ما غالبا داوطلبانه به دنبال چیزهای ترسناک می رویم - مثل ورزش ها و سرگرمی های دیوانه وار - نکته متناقض اینجاست که ما معمولا سعی می کنیم از هرچه ترس آفرین است پرهیز کنیم. در فصل پنجم نگاهی می اندازم به مفهوم اعتماد و این نکته را به بحث می گذارم که فرهنگ ترس، تأثیری مخرب و تضعیف کننده بر اعتماد دارد - و همین متقابلا و به نوبه خود دامنه ترس را افزایش می دهد. وقتی اعتماد عمومی کاهش پیدا می کند، این کاهش تأثیری متلاشی کننده بر روابط اجتماعی می گذارد، اگرچه ترس به سهم خود می تواند تأثیری یکپارچه کننده هم داشته باشد. این نقش یکپارچه کننده ترس در شماری از فلسفه های سیاسی اهمیت بسیار دارد، خصوصا در فلسفه سیاسی ماکیاولی و هابز. در فصل ششم من به همین نقش ترس که بنیان برخی از فلسفه های سیاسی است می پردازم و در عین حال نشان می دهم از ترس در همین سال های اخیر در پروژه «جنگ علیه تروریسم» چه بهره برداری های سیاسی شده است. و سرانجام، در فصل پایانی این پرسش را مطرح می کنم که آیا راهی برای برون رفت از ترس وجود دارد یا نه، و آیا ما می توانیم این جو ترسی را که امروزه ما را احاطه کرده است بشکنیم یا نه.

مضمونی که خیلی خلاصه به آن خواهیم پرداخت مضمون ترس از مرگ به طور کلی است، چون این مضمون بسیار گسترده است و لازمه پرداختن به این مضمون این است که ابتدا درک و برداشت هایمان از مرگ را مضمون بندی کنیم و این خود مطلبی است که باید جداگانه به آن پرداخت. به اضطراب - يا دلشوره هم به اختصار خواهیم پرداخت. حالا سؤالی که حتما پیش می آید این است که چرا کتابی درباره «فلسفه ترس» بنویسیم، در صورتی که آنچه از پیش، در فلسفه به آن پرداخته می شود اضطراب است و نه ترس؟ چون به اضطراب جنبه های متافیزیکی اساسی هم نسبت داده شده است، و در مقابل آن ترس به نظر امری پیش پا افتاده می آید اضطراب «عمیق» است، حال آنکه ترس «سطحی» و «کم عمق» است بنا به تعبیر رولان بارت، می توانیم بگوییم که ترس به نظر «احساسی - کم مایه و بی ارزش» می آید. به هر روی، به نظر می آید امروزه ترس پیامدهای فرهنگی و سیاسی مهمتری از اضطراب دارد. علاوه بر این، شاید اساسا کنار گذاشتن اینهمه «اضافه بار متافیزیکی» که با مفهوم اضطراب همراه است خوشایند و مطبوع باشد.

*** خريد کتاب فلسفه ترس ***

ترس یکی از مهم ترین عوامل قدرت است، و کسی که بتواند در جامعه سمت و سوی ترس را معین کند قدرت زیادی بر آن جامعه پیدا می کند. شاید بتوان هم صدا با آگامبن گفت که ما امروزه همیشه در یک حالت اضطرار زندگی می کنیم که در آن یادآوری خطرهای جدی تقریبا نقش ورق حکم یا برگ برنده را دارد و این ورق چیزی را که می برد حقوق دمکراتیک به رسمیت شناخته شده است.


فلسفه فقط رشته ای دانشگاهی نیست که در دانشگاه خوانده شود. فلسفه به همه تعلق دارد و همه ما از کودکی سؤالاتی طرح می کنیم که جنبه فلسفی آشکاری دارند. این سؤال ها و پاسخ های آنها «راه زندگی» هرکس را معین می کنند. این مجموعه به مسائلی فلسفی از همین دست می پردازد که همه اما به نوعی در زندگی با آن مواجهیم، از سؤال های کلی نظیر « معنای زندگی» و «خوشبختی» گرفته تا مسائل جزئی تر نظیر درد، بخشودن، ترس، ملال، حسد، عشق، جاودانگی و... زبان این کتاب ها فنی نیست و همگان می توانند آنها را بخوانند.

از جمله این کتاب ها می توان به موراد زیر اشاره نمود:

  1. کتاب تجربه و هنر زندگی 8 (اعتراف)
  2. کتاب تجربه و هنر زندگی 14 (کافه اروپا)
  3. کتاب تجربه و هنر زندگی 21 (تاریخچه خوشبختی)

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
38572

مشخصات

نویسنده
لارس اسوندسن
مترجم
خشایار دیهیمی
ناشر
گمان
تعداد صفحات
240
وزن
210گرم
شابک
9786009160648
دیدگاه کاربران
بدون نظر

افزودن نظر جدید

  • بسته بندی و ارسال:
  • محتوای کتاب:
  • کیفیت ترجمه:
  • کیفیت چاپ:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
برچسب های محصول
You may also like
کلک آزادگان

کتاب وجود مقدس شما نوشته دبی فورد توسط مترجم توانمند خانم فرناز فرود ترجمه و به کوشش انتشارات کلک آزادگان چاپ و منتشر شده است. 

دبی فورد در این اثر جاودانی و مهم، بی باکانه پرده از نور درون برمی دارد و یا این کار، راهی به سوى وجودهای برتر ما می گشاید. به گفته ی او، این دگرگونی مقدس در آگاهی برای همه جویندگان عشق و نیروی تزلزل ناپذیر، در دسترس است. (جودیت ارلف، نویسنده کتاب پرفروش «آزادی عاطفی)

اگر از گشت و گذار در نیمه تاریک خسته شده اید، این کتاب، شما را بالا می کشد و نشان می دهد معجزه های جلوی چشم ما کجا پنهان هستند. کتاب وجود مقدس شما، اثری ماندگار است و در سال های آتی همچنان با معنی باقی خواهد ماند. (کولت بارن رید، بنیانگذار مدرسه اراکل)

این نوشه کشف شده به قلم دوست عزیزم دبی فورد، پیامی اضطراریست که ما را راهنمایی می کند به تقدسی دست یابیم که یکایک ما آن را درون خودمان داریم. این نیروی پنهان، کلید شادمانی و زندگی دلخواه همه ماست. (مارسی شیمف نویسنده کتاب خوشحالی بی دلیل)

بیدگل

کتاب فانی و باقی (درآمدی انتقادی بر مطالعه ی نقاشی ایرانی) اثر مجید اخگر توسط انتشارات بیدگل چاپ و منتشر شده است.

اگر نقاشی های مینیاتور ایرانی را تصویر رؤیای هوش ربایی بدانیم که یک عصر تاریخی در مورد خود می دیده است ، به نظر می رسد که تحلیل سر راست این رؤیا براساس ویژگی های صوری زیبا و افسونگر آن، و یا تفسیر آن با تکیه بر مفاهیمی چون هنر قدسی، بتواند ما را به نظام نیروهایی که منجربه شکل یافتن آن شده اند برساند. متن حاضر به یک معنا در حکم ایجاد نوعی تأخير در این مسیرهای پژوهشی رایج است. کتاب فانی و باقی بررسی تفصیلی نقاشی ایرانی نیست، بلکه در آن سعی شده است نظریه ای طرح شود که می تواند برای رسیدن به درکی جامع از نقاشی ایرانی به عنوان یک صورت فرهنگی در کنار صورت های فرهنگی هم خانواده ای چون ادبیات تغزلی و سنت حکمت اشراقی و عرفان نظری در ایران سده های -به تقریب۔ هشت تا دوازده هجری مورد استفاده قرار گیرد.

علمی و فرهنگی

کتاب لیبرالیسم محافظه کار گزیده نوشته های مهم متفکران امروز آنگلوساکسون نوشته مرتضی مردیها به کوشش انتشارات علمی و فرهنگی چاپ و منتشر شده است.

ترجمه کتاب های حوزه فلسفه و علوم انسانی به زبان فارسی، به ویژه در مواردی که اثر نه یک کتاب درسی و آموزشی بلکه حاوی کلان فکرهایی است که جهت گیری های کلی و تحلیل فکری و فرهنگی و سیاسی نویسنده را معلوم می کند، از تعادل و تناسب کافی برخوردار نبوده است. در کتاب فروشی های معتبر قفسه هایی دیده می شود حاوی صدها کتاب ترجمه شده از معدودی نویسنده آلمانی-فرانسوی یا درباره آن ها، که بسا در زبان و فرهنگ مبدا از کسری از این شهرت و حرمت علمی برخوردار نیستند. در برابر، بسیاری از متفکران و نویسندگان طراز اول دنیا گاهی حتی یک کتاب در میان کتابهای ترجمه شده به فارسی ندارند. علت عمده این اریب، تا حدود زیادی، فضای مسلط روشنفکری و دانشگاهی است که بسیاری از مترجمان (اعم از حرفه ای و متفنن، اعم از دانشگاهی و جز آن) به تأسی از آن به انتخاب کتاب برای ترجمه ترغیب می شوند. حتی اگر این طور متفکران و نوشته هایشان را سرشار از خطا و آثارشان را برای جامعه ایران سربار از خطر ندانیم، لااقل می توانیم بپذیریم که برای ایجاد نوعی تعادل در آثار ترجمه شده، به گونه ای که بتوان آثار برگردانده شده به فارسی را مشتی نمونه خروار از تولید فکر جهانی دانست، لازم است برخی هم به ترجمه آثار متفاوت با جهت گیری های فکری و سیاسی مسلط روی آورند.

کتاب لیبرالیسم محافظه کار متأثر از چنین دغدغه ای توسط مرتضی مردیها تدوین شده و امید داریم کسان دیگری هم در این ترمیم و تغییر جهت گیری مساهمت ورزند.

گمان

کتاب فلسفه ای برای زندگی از سری کتابهای تجربه و هنر زندگی اثر ویلیام اروین ترجمه محمود مقدسی به کوشش نشر گمان چاپ و منتشر شده است.

فلسفه فقط رشته ای دانشگاهی نیست که در دانشگاه خوانده شود. فلسفه به همه تعلق دارد و همه ما از کودکی سؤالاتی طرح می کنیم که جنبه فلسفیِ آشکاری دارند. این سؤال ها و پاسخ های آنها راه زندگی هرکس را معین می کنند. کتاب فلسفه ای برای زندگی به مسائلی فلسفی از همین دست می پردازد که همه ما به نوعی در زندگی با آن مواجهیم، از سؤال های کلی نظیر «معنای زندگی» و «خوشبختی» گرفته تا مسائل جزئی تر نظیر درد، بخشودن ترس، ملال، حسد، عشق، جاودانگی و زبان این کتاب فنی نیست و همگان می توانند آن را بخوانند.

خیلی از ما اصلا نمی دانیم هدف اصلی زندگیمان چیست. شاید بدانیم در هر دقیقه از زندگی یا هر دهه از عمرمان چه می خواهیم، اما هرگز درنگی نکرده ایم. تا به هدف اصلی زندگی مان بیندیشیم، بدون «فلسفه ای برای زندگی» ممکن است بد زندگی کنیم. یعنی با وجود تمام سرگرمی های لذت بخشی که داریم ممکن است در آخر کار، زندگی را با تلخکامی به پایان ببریم و وقتی در بستر مرگ افتاده ایم ببینیم تنها فرصتمان برای زندگی را از دست داده ایم. ویلیام اروین با کاوش در فلسفه رواقیون باستان و با استفاده از تجربه های شخصی اش در مسیر رواقی زیستن، نشان می دهد چطور بینش ها و توصیه های عملی رواقیون می تواند به ما، آدم های دنیای امروز، کمک کند بهتر زندگی کنیم.

ذهن آویز، تیر

کتاب در آغوش نور 7 هفتمین جلد از مجموعه ی هفت جلدی کتاب های در آغوش نور نوشته ی سارا هینز در مورد احضار ارواح کودکان و زندگی پیشین صحبت می کند این کتاب با ترجمه فریده مهدوی دامغانی و با همکاری انتشارات ذهن آویز و تیر چاپ و منتشر شده است.

در بخشی از کتاب در آغوش نور جلد 7 می خوانیم:

در رؤیا دیدم که در پایین یك پلکان بلند، به رنگ سپید هستم. در کنارم، شوهرم و دو پسرم حضور داشتند، همینطور هم والدینم. خواهرم، برادرم و بسیاری از عزیزانی که دیگر در میان ما نبودند و به عالم باقی شتافته بودند. نام خود را شنیدم که کسی بر زبان راند و سرم را بلند کردم، تختی سلطنتی که با نوری شدید، محصور می شد، در برابر دیدگانم شکل گرفت و مشاهده نمودم که شخصی بر روی آن تخت نشسته است. موجودی محصور از نوری شدید و خیره کننده ناگهان احساسی سرشار از عشق و شفقت و گرما و آرامش و اطمینان به قلبم راه یافت و من آهسته از پلكان صعود کردم و درست در پایین پای آن موجود، در پله ای پایین تر از مکانی که آن موجود والامقام پای خود را بر زمین قرار داده بود، توقف کردم و به حالت احترامی عمیق، سرم را به پایین فرود آوردم و سرشار از ترس و احترام بر جای ماندم. ناگهان دستهایی را دیدم که در برابر دیدگانم قرار گرفت. در آن دستهای زیبا، يك نوزاد درخشان در لباسی سپید قرار داشت...

ذهن آویز، تیر

کتاب در آغوش نور 6 جلد ششم از مجموعه ی هفت جلدی در آغوش نور می باشد که توسط تد داگرتی نوشته شده و با همکاری انتشارات ذهن آویز و تیر چاپ و منتشر شده است.

در بخشی از کتاب در آغوش نور جلد 6 می خوانیم:

در برابرمان، هزاران موجود روحانی، مشغول برقراری ارتباط بودند: از طریق ایجاد اصواتی موسیقایی که همزمان، احساساتی سرشار از نیتی خوب و محبت آمیز نسبت به من بود. آوای درود و تهنیت آنها، در نهایت هماهنگی با آن اصوات موسیقایی که از همان انرژی اولیه ای که از ساختار خود آمفی تئاتر به هر سو پخش می شد به سر می برد، ساطع می گشت. پس از آنکه وارد آن میدان مسابقه عظیم شدم، این امکان را یافتم تا مستقیما به سطح بلورین آمفی تئاتر خیره شوم، و ذرات رنگارنگ نوری را که از میان این ساختار به هر سو جریان می یافت، به عين ببینم. از دیدن آن منظره باشکوه و مؤقر، به شدت منقلب شدم؛ اما احساسات عشقی که از سوی آن موجودات روحانی، به سوی من سرازیر شده بود، به راستی تحمل ناپذیر و منقلب کننده بود!... آن موجودات روحانی به من درود می گفتند، مرا تشویق می کردند، برایم ابراز احساسات می کردند و عشقی شدید را همراه با تشویق و حمایت و اعتمادی عمیق به من انتقال می دادند.

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم